trouwens

Snelle-LENING FINANCIAL is sinds 1980 gespecialiseerd in consumentenkrediet in België.

Als onbetwiste leider op het gebied van kredietverlening delen wij ook onze expertise op het gebied van hypothecaire leningen in heel België en het Groothertogdom Luxemburg.

wie zijn wij?

Snelle-LENING FINANCIEEL is een organisatie die zich in online krediet en de makelarij van de leningsterugkoop specialiseert. We stellen mensen die op zoek zijn naar krediet in staat om hun grote projecten uit te voeren en te profiteren van kwaliteitsondersteuning. Wij bieden een dienst die u toestaat om uit de beste tarieven op het gebied van terugkoop van leningen, onroerende goederen of persoonlijke leningen voordeel te halen. Dankzij de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten, hebben duizenden mensen en bedrijven over de hele wereld hun glimlach hersteld terwijl hun project wordt gerealiseerd, hun bedrijf omhoog is en hun financiële problemen worden opgelost. Wij nemen dan ook maatregelen op de volgende gebieden:

EXCLUSIEF TEGOED

Als exclusief kredietbedrijf heeft SLELLE-LENING FINANCIEEL veel ervaring en is de onbetwiste leider in het uitlenen van termijnbetalingen

INVESTIMENT

Actief in de Belgische leningsmarkt sinds 1980; ons kredietbureau heeft meer ervaring opgedaan in het uitlenen van termijnbetalingen, kredietaggregatie, kasreserve en hypothecaire leningen.

CONFIDENTIALITE

Elk jaar registreren we aanvragen voor 75 miljoen euro in termijnleningen en 50 miljoen in hypothecaire leningen.

DIRECTION

Etheen Rothell

Etheen Rothell

CEO

Georges Chapman

Georges Chapman

Director of Operations

Josh Lundstrom

Josh Lundstrom

Marketing Director

25 Impasse Fontchaudiere
16000 Angouleme

contact@snelle-lening.com

CONTACT MET ONS OP